Защо да изберем ПВЦ стъклопакет пред алуминиева дограма

Много хора си задават въпроса каква дограма да избират. Когато се налага подмяна на профилите е добре да се знаят общите характеристики между двата типа. Така направената инвестиция ще е прецизно премерена:

Има редица разлики между 2 вида прозорци, за да разберете повече за това научете някои техники на почистване и защо ПВЦ може да бъде по-добре за вашия дом.

Енергийна ефективност в ПВЦ – отдавна са популярни сред собствениците на домове, защото техните материали са тяхната енергийна ефективност. ПВЦ е с висока термична устойчивост осигурява ефективна бариера с вътрешната и външната страна на вашия дом. Висока термична устойчивост на певеце дограма помага за спестяване на пари за отопление и охлаждане на разходите. За разлика от тях, лошата термична устойчивост на алуминий прави отоплението и охлаждането на къща по-скъпи.

Устойчивостта на алуминий е високо еластичен материал, който все още се нуждае от поддръжка. ПВЦ, от друга страна, никога не гние, не се люспи, не ръждясва или избледнява. Тя не изисква почти никаква поддръжка, освен бързото избърсване с кърпа, за да се поддържа чисто. ПВЦ е един от най-трайни от наличния материал, а алуминият е лесен за огъване и се подава на пробив. В резултат на това, ако не се обработва внимание, алуминиевата дограма получа вдлъбнатини и губи точната им форма. Това прави по-трудно да се отворят и затворят прозорците. Напълно подсилената ПВЦ е трудно и еластична, което го прави много малко вероятно, да се променят.

Сигурност и защита – пвц- то са изработени с най-висока степен на твърдост, което го прави изключително труден да се пробие. Всички двойни стъклопакети са проектирани с мисъл за сигурността, обезпечени с дизайн. Вижте някои малки локални станции за бита.

Изолацията е друга характеристика на ПВЦ материалът, който превъзхожда алуминий. ПВЦ-то е много компетентен изолатор и осигурява най-добрата енергия и звукоизолация. Той не само подобряване енергийната ефективност, но намалява натрапчивият външен шум с до 80%.