Избор на правилната рокля на базата на вашия тип тяло

Установено е, че един с един хората не си приличат. Отличителните черти са много и във всяко едно нещо. Дори при двама еднояйчни близнаци няма 100% еднаквост.

Една личност от друга се отличава по много неща, но телосложението е един от първите видими белези.

Ако и вие срещате затруднение, когато трябва да избирате всеки път нов тоалет, то добре е да знаете някои правила.

Ето няколко съвета, за да решите как да изберете правилната рокля на базата вашия тип тяло.

Човешките органи могат да бъдат широко категоризирани в определени видове форми. И в зависимост от формата, която може да реши какъв вид на дрехи трябва да носите, ще изглежда най-доброто за вас. Сред най-срещаните варианти на фирма на тялото у жените са:

Крушовидна форма: Ако имате по-тесни рамене, а в ханша сте по-обемни, то формата на тялото ви е круша. Вземете дрехи, които акцентират върху раменете, за да придадете по-балансиран поглед на тялото си. Носете тежки якета или блейзъри.

Ябълковидна форма: Ако имате повече маса около кръста, то вие се вписвате в тази категория. Така че, вместо да остави ризата на закътано място, сега е момента да я вмъкнете в ежедневния тоалет. Носете широки панталони и избегнете кльощавият вид. Това ще ви доведе балансиран поглед.

Aко тялото ви е с „V“ форма: Тогава раменете са по-широки от бедрата и в тези случаи, най-добре ще ви подхождат отчетливи памучни ризи, които отговарят на горната част на тялото. Панталон или дънки, които не са прекалено стегнати ще определят цялото тяло много по-добре.

Плоски гърдите: Ако нямате криви и ако раменете, кръста и бедрата попадат в права линия, то ще трябва да приложите трик с дрехите. Избирайте да носите това, което подчертава раменете ви. Купете си сака, блейзери и свободни ризи.