Предимствата и недостатъците в избора на килими за дома

Килимът за пода е измислен преди много години.

Килимите са идеални за групиране на мебели или подновяване на интериора. Килимите дават възможност за индивидуална интерпретация.

Опитвайки се да вземем решение за настилка, било то теракот, ламинат или паркет balterio е важно да сме образовани. С цел да се помогне с решението и това, кое най-добре ще подхожда на нашия под, тук са плюсовете и минусите на килими.

  • Плюсове:
  1. Килимът е мек! Може би това е достатъчно, за да обясни, защо всички го обичаме. Ако имате деца, килимът е идеалното място за тях да правят всичко, от пълзене по пода, до сложна акробатика.
  2. Килимите държат топло. Няма нищо по-лошо от събуждане през зимата и стъпване сутрин с краката, които докосват студената плочка. Килимът винаги се чувства топло и се позовава на уютна атмосфера във всяка стая. Разберете и как ламинирания паркет приобщава пространствата
  3. Килимите могат да са ежедневни и официални. Интериорният дизайн винаги е облагодетелстван с мокет и ако търсите случайно място в хола, килимът може да направи и двете!
  4. Има изобилие от избор на цвят за килими, а това е чудесна привилегия да се съчетава със стила на помещението.
  5. Килимите идва в много текстури и стилове. Опитайте дълги и рошави килими, ако търсите нещо ретро. Ако си падате по нещо по-модерно, опитайте килими с къс косъм.

Вижте за три неща, които правят голямата разлика.

  • Минуси:
  1. Петната са отрова за килима. Няма нищо по-лошо от попиване на пода, когато някой изпусне чашата си с лимонада или кафе. Истината е, че килимът не се чисти лесно.
  2. Килимът има шевове, а в тези шевове са областите на най-голямо износване с течение на времето. Килимите не са вечни като друга настилка.
  3. Килимите издават възрастта си по-бързо от други подови настилки. Ако килимът е място на висок пешеходен трафик, не след дълго ще покаже признаци на износване. Това е просто естествена част от мокета.

Надяваме се, че тези съвети ще помогнат да ограничите областта на подови настилки, средства и аксесоари.

Чувствайте се свободни да се свържете със специалисти за повече информация!