Прилика между винилова настилка и ламинат

Виниловите настилки са изработени от пластмасов материал, продавани под формата на листове или плочи. Те са имитиращ продукт и това ги прави практични за много места в дома. Подобно на ламинат, винилът за подова настилка също може да имитира успешно дърво, камък, теракота. Е, разбира се нищо не може да се сравни с Екзотичен паркет Мербо (Мербау).

Подовите настилки обикновено идва на 2, 3 и 4 метрови ролки и осигурява безпроблемна поглед над вида им. Те са напълно непроницаеми за щети от вода, тъй като имат плътно горно покритие. Съществуват поне 6 причини да пазарувате онлайн от тях.

Винилът плочки най-често се предлага в 12 см. площади с лепило и допълнителна подкрепа. Винилът плочки за подове изглеждат различно от ламинат, тъй като те имат повече линии и шевове. Редовно срещаният модел на линии във винил са подови плочки, които от своя страна са важна част от дизайна.

Модели винил

Моделите за винил на подова настилка са производствени техники, използвани за създаването на винилови настилки. Такъв се счита за вариант, тъй като моделът продължава през целия път до подкрепата на винила и създаване на дизайн с визуална дълбочина. Дълбокият винил включва износващ слой. Ето и 5 примера за подредба и приложения.

Покрития винил

Дали ще решите да имате винилов лист или винилови плочки, то те ще ви гарантират трайно покритие на пода за години напред. Като общо правило колкото по-дебел е винилът, толкова по-добро е качеството.

Доброто качество на винил има много издръжлив на износване слой или покритие, което издържа на голям пешеходен трафик, може да помогне за отблъскване на мръсотия и предотвратяване на петна от оцветяване.

Има три вида покрития, които го правят най-рентабилен. Едните са устойчиви и лесни за почистване, той остават лъскави и не е нужно постоянно да се полира. Уретанови покрития, които са лесни за почистване и по-устойчиви на надраскване и петна от не восъчните покрития. Те поддържат първоначалния си вид за по-дълго и остава блестяща без да е необходимо за полират. Редовни уретанови облицовки, които от своя страна издържат на надраскване, драскотини и домакински петна. Те са по-добри, с по-дълготраен блясък, без нужда полиране или лъскане.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*