4 стилове обувки, които всеки мъж, трябва да притежава в колекцията си

Казват, че обувките на човека разкриват всичко и в тях е заложено много дори от характера на човека. Ето, защо е важно при избора на мъжки обувки, всеки да отдава нужното внимание.

Обувките трябва да бъдат едни от най-големите инвестиции в гардероба – така че е важно да се уверите, че правите правилния избор в покупката си. Преди това нека предложим на вниманието на нежния пол: ДАМСКА РОКЛЯ С ДЖОБ, а е ето сега и най-важните 4 стила, които определено трябва да се съхраняват в гардероба.

Класически туристически обувки. Ако добавите този стил изкуство в кафяво като тен, кестен, шоколад или тъмно кафяво, вероятно ще съвпадне с повечето елементи в гардероба ви. Така че, ако имате по-формален повод да присъстват можете да изберете да ги носите с тъмносин или сив костюм, или ако търсите комбинация за уличния стил ще може да ги носите с тъмно, тънки прилепнали дънки и или спортно сако. Това е класическа обувка и стил, който позволява да се носи често.

Велурени мокасини – както казва и името им те са изработени предимно от велур и са склонни да се носят с шорти или навити панталони. Те също имат добър завършек, така че можете да ги носите с ленени панталони и риза или с чифт шорти, в по-ведра и ежедневна атмосфера. Различните стилове са на разположение като например катарами, които преминават през презрамки или са с детайли. Хубавото при тях е, че нямат грешен и десен стил, а в същото време предлагат много и всички тези стилове, от които да избирате.

Чифт маратонки – това е ежедневния и спортен стил на обувки, която наистина са бум в последните няколко години. Станаха популярни благодарение на модните подиуми, а вече не е странно да видиш човек, облечен в костюм с чифт маратонки. Има някои граници, които могат да се носят всеки ден за работа. За да бъдем честни с маратонки, всеки изглежда добре облечен, така че не се страхувайте да бъдете различни и да изберете нещо, с малко цвят или различна текстура и материали. Можете да носите или избегнете опасността от тези неправилни комбинации с почти всичко от гардероба си. Независимо дали това как е съчетан един чифт дънки и тениска или случайни костюм за повече комфорт.

Зимните ботуши – на последно място, поставяме сезонната зимна обувка. Това може да бъде обувка от кожа или ботуш, но не зависи от вашите предпочитания и стил – може да искате нещо мъжествено или елегантно и интелигентно. Тези мъжки обувки вървят чудесно с дънки и плетива, палто или с кожено яке. Те са повече от опция за всекидневни обувки и стил за ежедневието и стоят добре в тъмно кафяв цвят. Лесно се съчетават, както с мъжки блейзър, така и с кожено яке.