Изхвърляне на стари мебели – напълно БЕЗПЛАТНО

Изхвърляне на стари мебели – БЕЗПЛАТНО ЗА СОФИЯ – 0888 033 057.

Във всеки дом поне веднъж се е налагало изхвърляне на стари мебели.

  • Не изкупуваме мебели от времето на социализма и не ги взимаме безплатно.
  • Не купуваме мебели на повече от 4 години.
  • Не купуваме мебели до 4 години които имат дори и най-малкото нарушение.
  • Ако мебелите отговарят на условията ги плащаме на 3% от стойността в магазина.

Със сигурност е подменяна спалня и е демонтиран гардероб. Причините да се предприемат подобни действия обикновено са много разнообразни. Това може да е покупка на нови мебели или тези, които са ползвани са се счупили и остарели. Вие можете да ги оставите на вилата или в необитаемия дом на родителите ви, но това не е добро решение.

Изхвърляне на стари мебели - Безплатно

Най-добрия начин да излезете от тази ситуация е да извикате хамалска бригада, която ще се заеме с махането на спалнята. Също така и демонтирането на стария ви гардероб, ако имате други ненужни вещи те също ще бъдат изхвърлени.

Професиналната помощ на хамалските бригади стана много популярна в последните години.

В тези бригади са назначени професионалисти, които имат необходимия опит и техника за демонтиране на всякакъв вид мебели. Хамалите ще изнесат всичко, което трябва да бъде изхвърлено, а професионалните шофьори ще закарат  всичко изнесено до депото за рециклиране. Като правило, бригадата си има собствен авто парк с всякакви видове транспортни средства, с които превозват  мебелис всякакви габарити. Свържете се спредставител на бригадата и  уточнете времето, в което може да се осъществи изхвърлянето. Вие сами можете да изберете до каква степен хамалите ще ви помагат.

Можете да изберете сами да демонтирате и да натоварите мебелите на камиона. В този случай и цената, за извършената работа, ще бъде значително по-малка, защото вие ще използвате само транспорт. В момента услуги предлагат  много бригади, точно затова имате право на избор на една или друга бригада, която да се заеме с вашия проблем. Преди иизнасянето на мебелите от дома, хамалите ще ги демонтират на части. Това определено ще минимализира риска от увреждане на интериора на вашето жилище при тяхното изнасяне.

Наемайки такава бригада, вие ще можете да се наслаждавате на новите си мебели, без да изпитвате  притеснение, къде ще закарате старата. Вие няма да се притеснявате за това, къде да зарежете старата спалня и изпочупен гардероб, тъй като на улицата няма определено конкретно място за това, както е в европейските държави. Хамалите от тази бригада ще изнесат  мебели с всякакви рамери, без значение от количеството и теглото им. За хамалите е от значение да се извърши разглобяването и извозването на мебелите бързо и акуратно, без всякакви поражения и загуби.

Цената на услугите на компаниите не е висока, обикновено зависи пряко от времето, което е отделено за демонтажа и товаренето на отпадъците, цената и количеството на горивото за транспорт и други подобни.